Årtusendets mest fantastiska födelsedagskalas

Årtusendets mest fantastiska födelsedagskalas hette föreställningen som gavs under den sammanhållande rubriken "Hallå pengar! Fyra föreställningar i världsklass" och hade sin premiär den 11 maj 2012.

En historia om ensamhet, utanförskap och vänskap mot alla odds. Julian fyller 11 år och mamma Marianne har anordnat ett lyxigt födelsedagskalas. Presenter och tårtor i överflöd! Allt skulle vara perfekt, om gästerna bara kunde komma någon gång!

Det hon inte vet är att Julian inte delat ut något av inbjudningskorten. Han har ingen att dela ut dem till för han har inga vänner. Julian tänker att om bara pappa, som alltid jobbar, kommer hem som han har lovat blir allting bra. Plötsligt ringer det på dörren, men det är inte pappa, utan Alvaro, skolans värsta mobbare. Alvaro med det hemliga uppdraget...

Relaterade filer

I denna video

teaterteknik:arne lindberget
ljud:elize arvefjord
scenografi:linda ingemansson
ljus:sofie anderson
kostym:helle carlsson
teaterteknik:mika knutsson
regi:carl johan karlson
producent:maria bjorkman
mask&peruk:maria morgell
dramaturgi:gunnar eriksson

Fakta

År:
2012
Tags:
barnteater hallå pengar scen scenkonst 2012
Årtusendets mest fantastiska födelsedagskalas spelades mellan den 11 - 24 maj 2012.

 
SKH

Stockholms konstnärliga högskola (SKH) utbildar och forskar inom cirkus, dans, film, media, opera, scenkonst och skådespeleri. SKH består av DOCH Dans och Cirkushögskolan, Operahögskolan och Stockholms dramatiska högskola och har totalt cirka 500 studenter och 200 medarbetare.

Kontakt

Stockholms konstnärliga högskola
Box 24045
104 50 Stockholm

Besöks- och leveransadress:
Linnégatan 87, 115 23 Stockholm

Telefon: 08-49 400 000

E-post: info@uniarts.se

Fler kontaktuppgifter