Idrottens bingo - en dag i maj

Moa Larsson gillar röster. Röster som får en att lyssna. Som är fyllda med erfarenhet, som darrar, spricker eller sjuder. Mikrofonen blir som ett förstoringsglas för människors röster.

Under utbildningen gjorde Moa flera program med barn och unga. Ett reportage handlade om ett tonårsdrama och ett stort svek på internet. Den historien blev sedan en radioteaterpjäs. Hon hängde på Farstas bingohall och med världens farligaste giftormar, två svarta mambor, som bor med sin ägare i en lägenhet söder om Stockholm. Det programmet sändes i Sveriges Radios Studio Ett under vintern 2011.

Moa har praktiserat på Sveriges Radioredaktionerna Tendens, Barnaministeriet, Studio Ett och Godmorgon, världen!. Hon har frilansat för UR:s Skolministeriet och SR:s Barnen och arbetat som mediepedagog för ungdomar på organisationen Fanzingo.

Relaterade filer

I denna video

Fakta

År:
2013
Tags:
2013 ljudverk producent:moa larsson
 
SKH

Stockholms konstnärliga högskola (SKH) utbildar och forskar inom cirkus, dans, danspedagogik, film, media, opera, scenkonst och skådespeleri. Högskolan har cirka 500 studenter och 200 medarbetare.

Stockholm University of the Arts (SKH) provides education and conducts research in the fields of circus, dance, dance pedagogy, film, media, opera, performing arts and acting. The university has about 500 students and 200 employees.

Kontakt

Stockholms konstnärliga högskola
Box 24045
104 50 Stockholm

Besöks- och leveransadress:
Valhallavägen 189, 115 53 Stockholm

Telefon: 08-49 400 000

E-post: info@uniarts.se

Fler kontaktuppgifter