Missing person - en soundwalk

I sina radioteaterproduktioner för barn intresserar sig Laura Wihlborg för det inre själslivet och de dramatiska små ögonblicken i ett barns vardag - ögonblick som passerar vuxenvärlden obemärkt men som kan vara omvälvande för barnet. Med lyhördhet och stark känsla för barns språk och individualitet, berättar hon på ett respektfullt och modigt sätt om barn, från ämnesval och manus till regi och ljudläggning.

Laura har en bakgrund som estradpoet. Hon vann svenska mästerskapen i Poetry Slam 2008 och har bland annat uppträtt på poesifestivaler i Berlin, London, Boston och Durban.

Under utbildningen har Laura gjort praktik på Unga Radio- teatern, Barnradion på UR, P1 Morgon och Verkligheten i P3. Hon har även sommarjobbat som nyhetsreporter på P4 Sörmland och tilldelats Anders Sandrews utbildningsstipendium.

Relaterade filer

I denna video

Fakta

År:
2013
Tags:
2013 ljudverk producent:laura wihlborg soundwalk
 
SKH

Stockholms konstnärliga högskola (SKH) utbildar och forskar inom cirkus, dans, film, media, opera, scenkonst och skådespeleri. SKH består av DOCH Dans och Cirkushögskolan, Operahögskolan och Stockholms dramatiska högskola och har totalt cirka 500 studenter och 200 medarbetare.

Kontakt

Stockholms konstnärliga högskola
Box 24045
104 50 Stockholm

Besöks- och leveransadress:
Linnégatan 87, 115 23 Stockholm

Telefon: 08-49 400 000

E-post: info@uniarts.se

Fler kontaktuppgifter